300ml Basic Béchamel Sauce
55g button or chestnut mushrooms, sautéed in a knob of butter
a stack of 4–6 Pancakes
sea salt and freshly ground black pepper
Method
1 Preheat the oven to 180°C (350°F), Gas 4 and grease your baking dish. Combine the chicken or fish with the sauce and the mushrooms, and season with salt and pepper.
2 Fill each pancake with 1 tablespoon of the mixture and roll each one up.
3 Lay them side by side in the baking dish and bake for 15 minutes.
Sautéed Mushroom, Onion and Beansprout Pancakes
Fills 4–6 pancakes
55g cup mushrooms, sliced
1 onion, sliced
115g beansprouts, chopped
1–2 tbsp vegetable oil
1 tbsp soy sauce
a stack of 4–6 Pancakes
freshly ground black pepper
Method
1 Sauté the vegetables in a little oil for 10 minutes.
2 Add the soy sauce, season with black pepper and divide the mixture between your pancakes. Roll and serve.
Sweetcorn and Cup Mushroom Pancakes
Fills 4–6 pancakes
Конец ознакомительного фрагмента.
Текст предоставлен ООО «ЛитРес».
Прочитайте эту книгу целиком, купив полную легальную версию на ЛитРес.
Безопасно оплатить книгу можно банковской картой Visa, MasterCard, Maestro, со счета мобильного телефона, с платежного терминала, в салоне МТС или Связной, через PayPal, WebMoney, Яндекс.Деньги, QIWI Кошелек, бонусными картами или другим удобным Вам способом.
Вы ознакомились с фрагментом книги.
Для бесплатного чтения открыта только часть текста.
Приобретайте полный текст книги у нашего партнера:
Полная версия книги