Книга Barley for Food and Health, Rosemary K. Newman — скачать онлайн в pdf, epub, fb2, txt бесплатно в электронной библиотеке Fantasy Worlds.
Вы не авторизовались
Войти
Зарегистрироваться
Поиск
Найти

Rosemary K. Newman - Barley for Food and Health

Barley for Food and Health
Добавить В библиотекуАвторизуйтесь, чтобы добавить
Автор: Rosemary K. Newman
Название: Barley for Food and Health
Оценить:

Рейтинг: 3

Добавить отзывДобавить цитату
Поделиться
Автор: Rosemary K. Newman
Название: Barley for Food and Health

With coverage of chemistry, genetics, and molecular breeding, this book provides comprehensive and current information on barley types, composition, characteristics, processing techniques, and products. Its emphasis on the nutritional and health benefits of barley is especially timely with the FDA s 2005 confirmation of barley s cholesterol-lowering properties. This resource discusses barley s role in breads and related products, and reviews its health benefits, biotechnology, and breeding applications. This is the definitive resource for cereal chemists, food scientists, nutritionists, grain and food processors, and students in appropriate courses.

fb2.zip
fb2.ziptxttxt.ziprtf.zipa4.pdfa6.pdfmobi.prcepubios.epubfb3
Скачать
Добавленo: Рейтинг: 3 Комментариев 0 шт.

Оcтавить отзыв

Читать онлайн