Книга Wheat Antioxidants, Liangli L. Yu — скачать онлайн в pdf, epub, fb2, txt бесплатно в электронной библиотеке Fantasy Worlds.
Вы не авторизовались
Войти
Зарегистрироваться
Поиск
Найти

Liangli L. Yu - Wheat Antioxidants

Wheat Antioxidants
Добавить В библиотекуАвторизуйтесь, чтобы добавить
Автор: Liangli L. Yu
Название: Wheat Antioxidants
Оценить:

Рейтинг: 4

Добавить отзывДобавить цитату
Поделиться
Автор: Liangli L. Yu
Название: Wheat Antioxidants

This comprehensive reference consolidates current information on the antioxidant properties of wheat, their beneficial effects, the mechanisms involved, factors affecting availability/bioavailability, and the methods used to measure them. It discusses antioxidant properties of wheat grains and fractions and their phytochemical compositions and covers the effects of genotype, growing conditions, post-harvest treatment, storage, and food formulation and processing on availability/bioavailability. Wheat Antioxidants will help cereal chemists, food technologists, food processors, nutritionists, and others maximize the health benefits of wheat-based foods.

fb2.zip
fb2.ziptxttxt.ziprtf.zipa4.pdfa6.pdfmobi.prcepubios.epubfb3
Скачать
Добавленo: Рейтинг: 4 Комментариев 0 шт.

Оcтавить отзыв

Читать онлайн