Книга Modern Drying Technology, Volume 3. Product Quality and Formulation, Tsotsas Evangelos — скачать онлайн в pdf, epub, fb2, txt бесплатно в электронной библиотеке Fantasy Worlds.
bannerbanner
Вы не авторизовались
Войти
Зарегистрироваться
Поиск
Найти

Tsotsas Evangelos - Modern Drying Technology, Volume 3. Product Quality and Formulation

Modern Drying Technology, Volume 3. Product Quality and Formulation
Добавить В библиотекуАвторизуйтесь, чтобы добавить
Автор: Tsotsas Evangelos
Название: Modern Drying Technology, Volume 3. Product Quality and Formulation
Оценить:

Рейтинг: 5

Добавить отзывДобавить цитату
Поделиться
Автор: Tsotsas Evangelos
Название: Modern Drying Technology, Volume 3. Product Quality and Formulation

This five-volume series provides a comprehensive overview of all important aspects of modern drying technology, concentrating on the transfer of cutting-edge research results to industrial use. Volume 3 discusses how desired properties of foods, biomaterials, active pharmaceutical ingredients, and fragile aerogels can be preserved during drying, and how spray drying and spray fluidized bed processes can be used for particle formation and formulation. Methods for monitoring product quality, such as process analytical technology, and modeling tools, such as Monte Carlo simulations, discrete particle modeling and neural networks, are presented with real examples from industry and academia.

fb2.zip
fb2.ziptxttxt.ziprtf.zipa4.pdfa6.pdfmobi.prcepubios.epubfb3
Скачать
Добавленo: Рейтинг: 5 Комментариев 0 шт.

Оcтавить отзыв

Читать онлайн