Книга Thermal Processing of Ready-to-Eat Meat Products, Knipe Lynn C. — скачать онлайн в pdf, epub, fb2, txt бесплатно в электронной библиотеке Fantasy Worlds.
bannerbanner
Вы не авторизовались
Войти
Зарегистрироваться
Поиск
Найти

Knipe Lynn C. - Thermal Processing of Ready-to-Eat Meat Products

Thermal Processing of Ready-to-Eat Meat Products
Добавить В библиотекуАвторизуйтесь, чтобы добавить
Автор: Knipe Lynn C.
Название: Thermal Processing of Ready-to-Eat Meat Products
Оценить:

Рейтинг: 5

Добавить отзывДобавить цитату
Поделиться
Автор: Knipe Lynn C.
Название: Thermal Processing of Ready-to-Eat Meat Products

Thermal Processing of Ready-to-Eat Meat Products provides critical technical information on all aspects of thermal processing of RTE meat products. Edited and authored by the most experienced and knowledgeable people in the meat industry on this subject, the book addresses all technical and regulatory aspects of the production of RTE meat products, such as heat and mass transfer, pathogen lethality, post-packaging pasteurization, sanitary design, predictive equations and supportive documentation for HACCP.

fb2.zip
fb2.ziptxttxt.ziprtf.zipa4.pdfa6.pdfmobi.prcepubios.epubfb3
Скачать
Добавленo: Рейтинг: 5 Комментариев 0 шт.

Оcтавить отзыв

Читать онлайн