Книга Asian Noodles. Science, Technology, and Processing, Gary G. Hou — скачать онлайн в pdf, epub, fb2, txt бесплатно в электронной библиотеке Fantasy Worlds.
bannerbanner
Вы не авторизовались
Войти
Зарегистрироваться
Поиск
Найти

Gary G. Hou - Asian Noodles. Science, Technology, and Processing

Asian Noodles. Science, Technology, and Processing
Добавить В библиотекуАвторизуйтесь, чтобы добавить
Автор: Gary G. Hou
Название: Asian Noodles. Science, Technology, and Processing
Оценить:

Рейтинг: 0

Добавить отзывДобавить цитату
Автор: Gary G. Hou
Название: Asian Noodles. Science, Technology, and Processing
Аннотация на книгу:

In Asian Noodles: Science, Technology and Processing, international experts review the current knowledge and offer comprehensive cutting-edge coverage on Asian noodles unmatchable in any publication. The authors cover an array of topics including breeding for noodle wheat, noodle flour milling, noodle flour quality control and analysis, noodle processing, sensory and instrumental measurements of noodle quality, the effects of wheat factors on noodle quality, packaging and storage, nutritional fortification of noodle products, noodle flavor seasoning, and noodle plant setup and management.

Добавленo: Рейтинг: Будь первым, кто оценит книгу Комментариев 0 шт.

Оcтавить отзыв