Книга Processing and Nutrition of Fats and Oils, Ernesto M. Hernandez — скачать онлайн в pdf, epub, fb2, txt бесплатно в электронной библиотеке Fantasy Worlds.
Вы не авторизовались
Войти
Зарегистрироваться
Поиск
Найти

Ernesto M. Hernandez - Processing and Nutrition of Fats and Oils

Processing and Nutrition of Fats and Oils
Добавить В библиотекуАвторизуйтесь, чтобы добавить
Название: Processing and Nutrition of Fats and Oils
Оценить:

Рейтинг: 4

Добавить отзывДобавить цитату
Поделиться
Название: Processing and Nutrition of Fats and Oils

Processing and Nutrition of Fats and Oils reviews current and new practices of fats and oils production. The book examines the different aspects of fats and oils processing, how the nutritional properties are affected, and how fats interact with other components and nutrients in food products. Coverage includes current trends in the consumption of edible fats and oils; properties of fats, oils and bioactive lipids; techniques to process and modify edible oils; nutritional aspects of lipids; and regulatory aspects, labeling and certifications of fats and oils in foods.

fb2.zip
fb2.ziptxttxt.ziprtf.zipa4.pdfa6.pdfmobi.prcepubios.epubfb3
Скачать
Добавленo: Рейтинг: 4 Комментариев 0 шт.

Оcтавить отзыв

Читать онлайн