Day 3
Breakfast 1 portion Four-grain Porridge with Apricots sprinkled with 1 tbsp toasted sunflower seeds. Mid-morning Glass of milk from daily allowance. Midday meal Low-fat soup, e.g. 1 portion Carrot and Celery Soup, with Mozzarella and Ham Panini. Afternoon 250ml smoothie, e.g. summerfruit. Evening meal 1 large portion Lasagne; side salad of leaves, peppers and 25g marinated olives. Nutrition 1605kcal, 48.3g fat and 6 portions of fruit and vegetables.Day 4
Breakfast 1 egg scrambled with 25ml skimmed milk (from allowance) cooked in 1 tsp (5g) 40%-fat spread, served on 1 slice granary toast, with 80g grilled tomatoes; 1 additional slice granary toast spread with 1 tsp (5g) 40%-fat spread; 200ml unsweetened orange juice.Конец ознакомительного фрагмента.
Текст предоставлен ООО «ЛитРес».
Прочитайте эту книгу целиком, купив полную легальную версию на ЛитРес.
Безопасно оплатить книгу можно банковской картой Visa, MasterCard, Maestro, со счета мобильного телефона, с платежного терминала, в салоне МТС или Связной, через PayPal, WebMoney, Яндекс.Деньги, QIWI Кошелек, бонусными картами или другим удобным Вам способом.
Вы ознакомились с фрагментом книги.
Для бесплатного чтения открыта только часть текста.
Приобретайте полный текст книги у нашего партнера:
Полная версия книги