Книга Handbook of Food Analytical Chemistry, Volume 1, Terry E. Acree — скачать онлайн в pdf, epub, fb2, txt бесплатно в электронной библиотеке Fantasy Worlds.
Вы не авторизовались
Войти
Зарегистрироваться
Поиск
Найти

Terry E. Acree - Handbook of Food Analytical Chemistry, Volume 1

Handbook of Food Analytical Chemistry, Volume 1
Добавить В библиотекуАвторизуйтесь, чтобы добавить
Автор: Terry E. Acree
Название: Handbook of Food Analytical Chemistry, Volume 1
Оценить:

Рейтинг: 3

Добавить отзывДобавить цитату
Поделиться
Автор: Terry E. Acree
Название: Handbook of Food Analytical Chemistry, Volume 1

Emphasizing effective, state-of-the art methodology and written by recognized experts in the field, the Handbook of Food Analytical Chemistry is an indispensable reference for food scientists and technologists to enable successful analysis. * Provides detailed reports on experimental procedures * Includes sections on background theory and troubleshooting * Emphasizes effective, state-of-the art methodology, written by recognized experts in the field * Includes detailed instructions with annotated advisory comments, key references with annotation, time considerations and anticipated results

fb2.zip
fb2.ziptxttxt.ziprtf.zipa4.pdfa6.pdfmobi.prcepubios.epubfb3
Скачать
Добавленo: Рейтинг: 3 Комментариев 0 шт.

Оcтавить отзыв

Читать онлайн