Книга Near-Infrared Spectroscopy in Food Science and Technology, Yukihiro Ozaki — скачать онлайн в pdf, epub, fb2, txt бесплатно в электронной библиотеке Fantasy Worlds.
bannerbanner
Вы не авторизовались
Войти
Зарегистрироваться
Поиск
Найти

Yukihiro Ozaki - Near-Infrared Spectroscopy in Food Science and Technology

Near-Infrared Spectroscopy in Food Science and Technology
Добавить В библиотекуАвторизуйтесь, чтобы добавить
Автор: Yukihiro Ozaki
Название: Near-Infrared Spectroscopy in Food Science and Technology
Оценить:

Рейтинг: 0

Добавить отзывДобавить цитату
Автор: Yukihiro Ozaki
Название: Near-Infrared Spectroscopy in Food Science and Technology
Аннотация на книгу:

This reference gives food science professionals a working understanding of near-infrared spectroscopy (NIRS) and its role in maximizing food potential. It explains the technical aspects of NIRS, including: basic principles; characteristics of the NIR spectra; instrumentation; sampling techniques; and chemometrics. The book details applications of NIRS in agricultural and marine products, foodstuffs and processed foods, engineering and process monitoring, and food safety and disease diagnosis.

Добавленo: Рейтинг: Будь первым, кто оценит книгу Комментариев 0 шт.

Оcтавить отзыв