Roll a large lump of Brioche dough into a thin sheet on a floured board or pastry slab, working lightly and quickly, spread with softened butter, and fold so that the paste will be in three layers. Cut in strips an inch wide and twist, working from the ends, and arrange in circles on a baking-sheet, the ends of the strips pointing inward. The rolls should be very close together in the pan. Beat the yolk of an egg, dilute it with as much milk, and brush the rolls with the mixture. Let them rise a few minutes, then bake about half an hour in a moderate oven. A little sugar and water may be spread over the tops if desired.
Конец ознакомительного фрагмента.
Текст предоставлен ООО «ЛитРес».
Прочитайте эту книгу целиком, купив полную легальную версию на ЛитРес.
Безопасно оплатить книгу можно банковской картой Visa, MasterCard, Maestro, со счета мобильного телефона, с платежного терминала, в салоне МТС или Связной, через PayPal, WebMoney, Яндекс.Деньги, QIWI Кошелек, бонусными картами или другим удобным Вам способом.
Вы ознакомились с фрагментом книги.
Для бесплатного чтения открыта только часть текста.
Приобретайте полный текст книги у нашего партнера:
Полная версия книги