Книга Membrane Technology, Volume 3. Membranes for Food Applications, Lidietta Giorno — скачать онлайн в pdf, epub, fb2, txt бесплатно в электронной библиотеке Fantasy Worlds.
Вы не авторизовались
Войти
Зарегистрироваться
Поиск
Найти

Lidietta Giorno - Membrane Technology, Volume 3. Membranes for Food Applications

Membrane Technology, Volume 3. Membranes for Food Applications
Добавить В библиотекуАвторизуйтесь, чтобы добавить
Автор: Lidietta Giorno
Название: Membrane Technology, Volume 3. Membranes for Food Applications
Оценить:

Рейтинг: 5

Добавить отзывДобавить цитату
Поделиться
Автор: Lidietta Giorno
Название: Membrane Technology, Volume 3. Membranes for Food Applications

Edited by an internationally recognized leader in the field, this third volume in the series represents the complete reference to membrane processes in the food industry. The handbook adopts a highly practical approach to this hot topic, combining the hands-on experience of the expert authors involved. They provide chapters devoted to such varied applications as dairy fractionation, electrodialysis, pressure-driven membrane processes in alcoholic beverages, membrane emulsification, contactors and bioreactors, as well as membranes for food packaging.

Добавленo: Рейтинг: 5 Комментариев 0 шт.

Оcтавить отзыв