Книга Handbook of Drying for Dairy Products, C. Anandharamakrishnan — скачать онлайн в pdf, epub, fb2, txt бесплатно в электронной библиотеке Fantasy Worlds.
bannerbanner
Вы не авторизовались
Войти
Зарегистрироваться
Поиск
Найти

C. Anandharamakrishnan - Handbook of Drying for Dairy Products

Handbook of Drying for Dairy Products
Добавить В библиотекуАвторизуйтесь, чтобы добавить
Название: Handbook of Drying for Dairy Products
Оценить:

Рейтинг: 0

Добавить отзывДобавить цитату
Название: Handbook of Drying for Dairy Products
Аннотация на книгу:

Handbook of Drying for Dairy Products is a complete guide to the field’s principles and applications, with an emphasis on best practices for the creation and preservation of dairy-based food ingredients. Details the techniques and results of drum drying, spray drying, freeze drying, spray-freeze drying, and hybrid drying Contains the most up-to-date research for optimizing the drying of dairy, as well as computer modelling options Addresses the effect of different drying techniques on the nutritional profile of dairy products Provides essential information for dairy science academics as well as technologists active in the dairy industry

Добавленo: Рейтинг: Будь первым, кто оценит книгу Комментариев 0 шт.

Оcтавить отзыв