Книги жанра мукомольное производство - скачать или читать онлайн бесплатно
bannerbanner
Вы не авторизовались
Войти
Зарегистрироваться

Книги жанра мукомольное производство

Хлебное прозрение
Добавить В библиотекуАвторизуйтесь, чтобы добавить
0
Добавленo: Рейтинг: Будь первым, кто оценит книгу Комментариев 0 шт.
Товароведение и экспертиза зерномучных товаров
Добавить В библиотекуАвторизуйтесь, чтобы добавить
0
Аннотация на книгу:

Дается общая характеристика зерномучных товаров: зерна, муки, крупы и пищевых зерномучных концентратов, макаронных, бараночных и сухарных изделий; описывается их химический состав, требования к качеству, безопасности; показываются особенности экспертизы качества, хранения в соответствии с техническими нормативными правовыми актами. Описываются факторы, влияющие на качество продуктов переработки зе…

Добавленo: Рейтинг: Будь первым, кто оценит книгу Комментариев 0 шт.
Seafood Chilling, Refrigeration and Freezing. Science and Technology
Добавить В библиотекуАвторизуйтесь, чтобы добавить
0
Аннотация на книгу:

Fish and seafood are highly perishable, and must be preserved immediately after being caught or harvested. It is very important both to preserving its quality and to ensure that it does not pose any risks to human health upon consumption. Chilling, refrigeration and freezing are the major preservation methods used with seafood and fish products, all three processes aiming to preserve the freshness…

Добавленo: Рейтинг: Будь первым, кто оценит книгу Комментариев 0 шт.
Food Safety in the Seafood Industry. A Practical Guide for ISO 22000 and FSSC 22000 Implementation
Добавить В библиотекуАвторизуйтесь, чтобы добавить
0
Аннотация на книгу:

Seafood is one of the most traded commodities worldwide. It is thus imperative that all companies and official control agencies ensure seafood safety and quality throughout the supply chain. Written in an accessible and succinct style, Food Safety in Seafood Industry: A practical guide for ISO 22000 and FSSC 22000 implementation brings together in one volume key information for those wanting to im…

Добавленo: Рейтинг: Будь первым, кто оценит книгу Комментариев 0 шт.
Electricity in Fish Research and Management. Theory and Practice
Добавить В библиотекуАвторизуйтесь, чтобы добавить
0
Аннотация на книгу:

Electricity in Fish Research and Management, 2nd Edition provides a comprehensive discussion of the uses of both electricity and electrical principles in fishery management and research. It covers electric fishing (including theory, equipment, data analysis and practical factors affecting efficiency), fish barriers, fish counters and fish welfare issues. The book concentrates on Electric Fishing (…

Добавленo: Рейтинг: Будь первым, кто оценит книгу Комментариев 0 шт.
Handbook of Seal Integrity in the Food Industry
Добавить В библиотекуАвторизуйтесь, чтобы добавить
0
Аннотация на книгу:

Seal integrity is vital in food supply chains with modern methods of food retailing and a requirement for very high levels of consumer satisfaction. Robust packages are an important factor in food preservation, consumer confidence in the product as well as waste minimisation and cost control throughout the system. The Handbook of Seal Integrity in the Food Industry is aimed at people working in fo…

Добавленo: Рейтинг: Будь первым, кто оценит книгу Комментариев 0 шт.
Food Carbohydrate Chemistry
Добавить В библиотекуАвторизуйтесь, чтобы добавить
0
Аннотация на книгу:

Not since «Sugar Chemistry» by Shallenberger and Birch (1975) has a text clearly presented and applied basic carbohydrate chemistry to the quality attributes and functional properties of foods. Now in Food Carbohydrate Chemistry, author Wrolstad emphasizes the application of carbohydrate chemistry to understanding the chemistry, physical and functional properties of food carbohydrates. Structure a…

Добавленo: Рейтинг: Будь первым, кто оценит книгу Комментариев 0 шт.
Food Industry Design, Technology and Innovation
Добавить В библиотекуАвторизуйтесь, чтобы добавить
0
Аннотация на книгу:

Food products have always been designed, but usually not consciously. Even when design has been part of the process, it has often been restricted to considerations of packaging, logos, fonts and colors. But now design is impacting more dramatically on the complex web that makes up our food supply, and beginning to make it better. Ways of thinking about design have broad applications and are becomi…

Добавленo: Рейтинг: Будь первым, кто оценит книгу Комментариев 0 шт.
Megatrends in Food and Agriculture. Technology, Water Use and Nutrition
Добавить В библиотекуАвторизуйтесь, чтобы добавить
0
Аннотация на книгу:

Highlights and examines the growing convergence between the food and agricultural industries—the technological, environmental, and consumer-related drivers of this change, and the potential outcomes This is the first book of its kind to connect food and the food industry with agriculture, water resources, and water management in a detailed and thorough way. It brings together a small community of …

Добавленo: Рейтинг: Будь первым, кто оценит книгу Комментариев 0 шт.
Handbook of Food Science and Technology 2. Food Process Engineering and Packaging
Добавить В библиотекуАвторизуйтесь, чтобы добавить
0
Аннотация на книгу:

This book is a source of basic and advanced knowledge in food science for students or professionals in the food science sector, but it is also accessible for people interested in the different aspects concerning raw material stabilisation and transformation in food products. It is an updated and translated version of the book «Science des aliments» published in 2006 by Lavoisier. “Science des alim…

Добавленo: Рейтинг: Будь первым, кто оценит книгу Комментариев 0 шт.
Seafood and Aquaculture Marketing Handbook
Добавить В библиотекуАвторизуйтесь, чтобы добавить
0
Аннотация на книгу:

Aquaculture, the farming of aquatic animals and plants, and other seafood businesses continue to grow rapidly around the world. However, many of these businesses fail due to the lack of sufficient attention to marketing. The Seafood and Aquaculture Marketing Handbook provides the reader with a comprehensive, yet user-friendly presentation of key concepts and tools necessary for aquaculture and sea…

Добавленo: Рейтинг: Будь первым, кто оценит книгу Комментариев 0 шт.
Nanotechnology in the Agri-Food Sector
Добавить В библиотекуАвторизуйтесь, чтобы добавить
0
Аннотация на книгу:

Providing an overview of nanotechnology in the context of agriculture and food science, this monograph covers topics such as nano-applications in teh agri-food sector, as well as the social and ethical implications. Following a review of the basics, the book goes on to take an in-depth look at processing and engineering, encapsulation and delivery, packaging, crop protection and disease. It highli…

Добавленo: Рейтинг: Будь первым, кто оценит книгу Комментариев 0 шт.
Adhesion in Foods. Fundamental Principles and Applications
Добавить В библиотекуАвторизуйтесь, чтобы добавить
0
Аннотация на книгу:

To the layman, adhesion is a simple matter of how well two different materials stick together, and adhesion measurements provide some indication of the force required to separate them. However, a more detailed look at adhesion shows that it is a very important feature of food throughout its manufacturing, packaging and storage. Chapters are fully devoted to the fascinating topic of adhesion in foo…

Добавленo: Рейтинг: Будь первым, кто оценит книгу Комментариев 0 шт.
Statistics for Sensory and Consumer Science
Добавить В библиотекуАвторизуйтесь, чтобы добавить
0
Аннотация на книгу:

As we move further into the 21st Century, sensory and consumer studies continue to develop, playing an important role in food science and industry. These studies are crucial for understanding the relation between food properties on one side and human liking and buying behaviour on the other. This book by a group of established scientists gives a comprehensive, up-to-date overview of the most commo…

Добавленo: Рейтинг: Будь первым, кто оценит книгу Комментариев 0 шт.
Dietary Fibre Functionality in Food and Nutraceuticals. From Plant to Gut
Добавить В библиотекуАвторизуйтесь, чтобы добавить
0
Аннотация на книгу:

Increasing fiber consumption can address, and even reverse the progression of pre-diabetes and other associated non-communicable diseases. Understanding the link between plant dietary fiber and gut health is a small step in reducing the heavy economic burden of metabolic disease risks for public health. This book provides an overview of the occurence, significance and factors affecting dietary fib…

Добавленo: Рейтинг: Будь первым, кто оценит книгу Комментариев 0 шт.