The fast and easy way to get a flatter belly Tens of thousands of Americans have changed their bodies—and their lives—with the help of the recipes and guidelines developed to eliminate body fat. Flat Belly Cookbook For Dummies includes an overview of the belly fat; grocery shopping and pantry stocking tip; delicious, nutritious, and even kid-friendly flat belly recipes. All 125 recipes are careful…
An authoritative resource on making delicious, healthy vegan-friendly meals Veganism is a lifestyle abstaining from the consumption of meat, poultry, dairy products, eggs, and all foods originating from animals. The perfect companion to Living Vegan For Dummies, Vegan Cooking For Dummies provides vegans, and those thinking about becoming vegan, with more than 100 healthy and hearty vegan recipes. …
An informative, fun guide to making your own wine It's estimated that one million North Americans make their own wine. Relatively inexpensive to make (a homemade bottle costs from $2 to $4), a bottle with your own label (and grapes) is a fantasy even someone with modest aspirations can fulfill. Author Tim Patterson, an award-winning home winemaker, shows how it's possible for anyone to create a gr…
The stress-free way to cook under pressure In today's «hurry-up» society, pressure cooking is an attractive means of preparing consistent, convenient everyday meals. Increasing health concerns coupled with a continuously rising cost of living have made pressure cooking more popular as a way to save money and eat healthier at home. This revised edition of Pressure Cookers For Dummies includes all n…
An accessible guide to selecting, cooking with, and making cheese From a pungent Gorgonzola to the creamiest Brie, the world of cheese involves a vocabulary of taste second only to wine. With the rise of artisanal cheeses, this once humble food made from curdled milk is now haute cuisine. And to make the new world of cheese less intimidating, Laurel Miller and Thalassa Skinner have created a handy…
Would you like to better appreciate fine distilled spirits? Whiskey & Spirits For Dummies is your complete guide to selecting and enjoying this family of noble beverages, flavor by flavor. From whiskey, rum, and brandy to vodka, gin, and cordials, this handy reference traces the history of distilled spirits, explains how they are made, and shows you how to evaluate, serve, and savor them. Ever won…
Are you a student who’s fed up with making do with greasy food and monotonous ingredients? A parent who worries about your son or daughter’s mounting tendency to nip to the fast-food van at all times of the day? Then look no further! Taking into account thepressures and stresses of university life – the work, the exams, the parties – this entertaining guide takes students through the essential ski…
Want to become your own brewmeister? Homebrewing For Dummies, 2nd Edition, gives you easy-to-follow, step-by-step instructions for everything from making your first “kit” beer to brewing an entire batch from scratch. Before you know it, you’ll be boiling, bottling, storing, pouring, and kegging your own frothy, delicious suds. This friendly, hands-on guide walks you through each step in the brewin…
Wine enthusiasts: raise a glass! The global wine market has expanded rapidly in the past few years and is forecasted to increase through 2019. Consumption, new wine styles, online wine purchasing, and a growing younger population of wine enthusiasts are all contributing factors. In Wine For Dummies, the authors—both recognized wine authorities and accredited Certified Wine Educators—share their ex…
Первая половина книги посвящена ПП-рецептам, которые легко можно приготовить дома. Изысканные салаты, вкуснейшие запеченные блюда из овощей, рыбы и мяса, куриные рулетики, овощное рагу, мидии со сливками и многое другое! А вторая половина книги поможет Вам научиться готовить вкуснейшие ПП-тортики, сладенькие батончики и сырки, банановые вафли, запеканку-суфле. От названий уже текут слюнки? Хотите…
Ванда Вуд - современная английская писательница, талантливый кулинар и ведунья-травница в пятом поколении. Прочитав эту книгу, вы легко научитесь использовать кулинарную магию в повседневной жизни во благо себе и своим близким. А готовя по рецептам Ванды вкуснейшие оладьи и угощая ими своего мужчину, усилите его любовь к вам и успешность в жизни. Сможете, зная свойства трав и ароматов, лунные ритм…
Постоянный стресс оттого, что не знаешь, чем накормить близких. Утомление от ежедневных походов в магазин, которые заканчиваются покупкой разного пищевого мусора. Муки совести от непонимания, как же полноценно и разнообразно питаться. Если вы задаётесь похожими вопросами, тогда читайте книгу "Планируем меню". Это третья книга Лоры Шмидт - популярного организатора домашнего хозяйства. Применив все …
Абдулазиз Салават – потомственный повар, в 2004 году начал свою трудовую деятельность под руководством своей родной сестры, а с 2014-го он трудится шеф-поваром. В этой книге, адресованной самому широкому кругу читателей, он предлагает базовые рецепты уйгурской, паназиатской и других кухонь мира, раскрывает полезные тонкости и интересные факты, которые заставят вас по-новому взглянуть на многие вос…
Ванда Вуд - современная английская писательница, талантливый кулинар и ведунья-травница. Прочитав эту книгу, вы легко научитесь использовать кулинарную магию в повседневной жизни во благо себе и своим близким. И, создавая по рецептам Ванды эликсиры, усилите свою сексуальность и возможности своего мужчины, усилите его любовь к вам и успешность в жизни. Сможете, зная свойства трав и ароматов, лунные…