Книги жанра кулинария: скачать бесплатно или читать онлайн в электронной библиотеке Fantasy Worlds Страница 22
Вы не авторизовались
Войти
Зарегистрироваться

Книги жанра кулинария

Solo Food: 72 recipes for you alone
Добавить В библиотекуАвторизуйтесь, чтобы добавить
5
Аннотация на книгу:

‘Inspires you to spoil yourself.’ – Claudia Roden“Cooking for yourself is, I know now, nothing more or less than an exercise in loving yourself.”Solo Food is the first cookbook that celebrates cooking for yourself.Many people love to spend hours in the kitchen for their family or friends, but eat a pizza in front of the TV if they’re alone. Janneke Vreugdenhil shows that cooking without the other …

Добавленo: Рейтинг: 5 Комментариев 0 шт.
Бабушкины секреты: лайфхаки СССР. Сборник
Добавить В библиотекуАвторизуйтесь, чтобы добавить
5
Аннотация на книгу:

Моя бабушка всегда говорила мне, что готовить нужно не просто вкусно и полезно, но и правильно. Следуя её советам, любой сможет готовить в разы проще. Советы бабушки Зины — источник счастья для легкой готовки. 86 хитростей от моей бабули. Дизайн обложки: Black-Lemon-Design (Владимир Слипец). Администрация сайта ЛитРес не несет ответственности за представленную информацию. Могут иметься медицинские…

Добавленo: Рейтинг: 5 Комментариев 0 шт.
Swallow This: Serving Up the Food Industry’s Darkest Secrets
Добавить В библиотекуАвторизуйтесь, чтобы добавить
5
Аннотация на книгу:

From the author of What to Eat and Shopped, a revelatory investigation into what really goes into the food we eat.Even with 25 years experience as a journalist and investigator of the food chain, Joanna Blythman still felt she had unanswered questions about the food we consume every day. How ‘natural’ is the process for making a ‘natural’ flavouring? What, exactly, is modified starch, and why is i…

Добавленo: Рейтинг: 5 Комментариев 0 шт.
Книга рецептов. Вегетарианский фастфуд. Рецепты внутри
Добавить В библиотекуАвторизуйтесь, чтобы добавить
5
Аннотация на книгу:

Рецепты бургеров, картошки, коктейлей и многого другого. Запад активно инвестируют в данный бизнес, не стоит отставать. Основано на зарубежном опыте.

Добавленo: Рейтинг: 5 Комментариев 0 шт.
Как правильно питаться вегетарианцу, чтобы похудеть без вреда для здоровья?
Добавить В библиотекуАвторизуйтесь, чтобы добавить
3
Аннотация на книгу:

В книге пойдёт речь о том, как правильно питаться вегетарианцу, чтобы похудеть без вреда для здоровья, как правильно питаться, чтобы похудеть, как худеть при гастрите и многом другом. Администрация сайта litres не несет ответственности за представленную информацию. Могут иметься медицинские противопоказания, перед применением необходима консультация специалиста.

Добавленo: Рейтинг: 3 Комментариев 0 шт.
Easy: 100 delicious dishes for every day
Добавить В библиотекуАвторизуйтесь, чтобы добавить
3
Аннотация на книгу:

Simple, laidback food that bursts with flavour; fresh, inspiring recipes using favourite everyday ingredients – no one does fantastic easy cooking like Bill Granger.Simple, laidback food that bursts with flavour; fresh, inspiring recipes using favourite everyday ingredients – no one does fantastic easy cooking like Bill Granger.Bill Granger has long been a champion of no-fuss food. Bill is a resta…

Добавленo: Рейтинг: 3 Комментариев 0 шт.
Toast: The Story of a Boy's Hunger
Добавить В библиотекуАвторизуйтесь, чтобы добавить
5
Аннотация на книгу:

This Sunday Times Bestseller is the memoir of Britain’s best loved food writer, Nigel Slater.TOAST is Nigel Slater’s truly extraordinary story of a childhood remembered through food. Whether relating his mother’s ritual burning of the toast, his father’s dreaded Boxing Day stew or such culinary highlights of the day as Arctic Roll and Grilled Grapefruit (then considered something of a status symbo…

Добавленo: Рейтинг: 5 Комментариев 0 шт.
Swallow This: Serving Up the Food Industry’s Darkest Secrets
Добавить В библиотекуАвторизуйтесь, чтобы добавить
5
Аннотация на книгу:

From the author of What to Eat and Shopped, a revelatory investigation into what really goes into the food we eat.Even with 25 years experience as a journalist and investigator of the food chain, Joanna Blythman still felt she had unanswered questions about the food we consume every day. How ‘natural’ is the process for making a ‘natural’ flavouring? What, exactly, is modified starch, and why is i…

Добавленo: Рейтинг: 5 Комментариев 0 шт.
Short and Sweet
Добавить В библиотекуАвторизуйтесь, чтобы добавить
4
Аннотация на книгу:

Winner of the Andre Simon Food Book Award 2011The ultimate baking compendium from Dan Lepard, the country's foremost baking guru.Dan Lepard’s innovative and earthy approach has made him the baker that every top chef wants in their kitchen, and with this utterly dependable how-to-bake book you’ll be baking cakes, pastries, breads and cookies like never before. Collecting together Dan’s best recipes…

Добавленo: Рейтинг: 4 Комментариев 0 шт.
Beverage Industry Microfiltration
Добавить В библиотекуАвторизуйтесь, чтобы добавить
3
Аннотация на книгу:

Beverage Industry Microfiltration covers the engineering basics of microfiltration and gives a detailed understanding of the filtration media, filter formats, and equipment. The proper operation and monitoring of filtration processes are fully covered. Specific applications and industry examples are given for the primary beverage microfiltration markets, including the wine, beer, bottled water, sp…

Добавленo: Рейтинг: 3 Комментариев 0 шт.
Encyclopaedia of Brewing
Добавить В библиотекуАвторизуйтесь, чтобы добавить
5
Аннотация на книгу:

Encyclopaedia of Brewing provides a comprehensive description and explanation of all terms which relate to the science and technology of beer, allied beverages and the brewing and malting processes. The Encyclopaedia’s unrivalled coverage is extensive enough to provide an appropriately detailed description of each term under consideration, supplemented in many cases with diagrams and photographs. …

Добавленo: Рейтинг: 5 Комментариев 0 шт.
Encyclopaedia of Brewing
Добавить В библиотекуАвторизуйтесь, чтобы добавить
5
Аннотация на книгу:

Encyclopaedia of Brewing provides a comprehensive description and explanation of all terms which relate to the science and technology of beer, allied beverages and the brewing and malting processes. The Encyclopaedia’s unrivalled coverage is extensive enough to provide an appropriately detailed description of each term under consideration, supplemented in many cases with diagrams and photographs. …

Добавленo: Рейтинг: 5 Комментариев 0 шт.
Marcus Everyday: Easy Family Food for Every Kind of Day
Добавить В библиотекуАвторизуйтесь, чтобы добавить
4
Аннотация на книгу:

Create something easy and delicious for all the family, any day of the week. Taking inspiration from Marcus’ incomparable cooking career, his childhood experience in his father’s fruit and vegetable distribution business, as well as his role as a father of three, Marcus Everyday goes back to his roots, and to the beginning of the journey of a great home cooked dish. The 8 chapters include relaxed …

Добавленo: Рейтинг: 4 Комментариев 0 шт.
The Virginia Housewife
Полная версия
Добавить В библиотекуАвторизуйтесь, чтобы добавить
4
Добавленo: Рейтинг: 4 Комментариев 0 шт.
Irish Whiskey: Ireland’s best-known and most-loved whiskeys
Добавить В библиотекуАвторизуйтесь, чтобы добавить
3
Аннотация на книгу:

This beautifully presented Little Book is an excellent introduction to the world of Irish whiskey. It includes descriptions of more than 100 Irish whiskeys from the whole island of Ireland. Photographs of key locations and products makes this a very attractive gift. A handy 8-page map of all distilleries featured is included. Contains an introduction to Irish whiskey – taste, tradition and identit…

Добавленo: Рейтинг: 3 Комментариев 0 шт.