Мне всегда хотелось научиться печь торты, одно название уже о чём-то говорит. Но я боялась, боялась того, что у меня не получится, а вдруг я не смогу или испорчу. Но прошло время, и я смогла испечь свой первый торт, и это так здорово, я от этого получила столько эмоций! А самое главное — мне это безумно нравится, и я не собираюсь оставаться на достигнутом, я буду идти дальше вперёд и творить больш…
Италия – это не большие мегаполисы с раскаленными от полуденной жары площадями, а то малое, часто крестьянское, что испокон веков продолжает размеренную жизнь в тишине провинциальной затерянности между холмов, виноградников, полей и кипарисов… И все то, о чем написаны интересные книги, сняты отличные фильмы, что веками вдохновляло великих художников, все, о чем неустанно рассказывают путешественни…
Фаршированные блюда – самые универсальные блюда, придуманные совершенно разными кулинарами в совершенно различных обстоятельствах. Ибо фаршировать можно все и фаршировать можно всем. А соединение разного в одном дает неповторимый удивительный вкус. В этой книге предлагается попробовать приготовить таким образом: овощи – помидоры, кабачки, перец, огурцы, картофель, баклажаны, тыкву; фрукты – яблоки…
Сделайте свои пасхальный стол по-настоящему волшебным! Украсьте его нежнейшей медовой пасхой (или ореховой?), шоколадным куличом, воздушной бриошью и другими невероятными лакомствами! А вашим помощником и вдохновителем станет Дарья Близнюк (@zhabcka), умелый кулинар, фуд-блогер и замечательный фотограф.
The No.1 bestselling juicing author Jason Vale is back with his ultimate book of juices and smoothies. His complete recipe book contains recipes for over 100 easy and delicious juices and smoothies to help you lose weight, get healthy and feel fantastic.Jason Vale, the inspirational king of juice detoxing and the man who helped Jordan lose 2 stone in 3 months, has compiled his definitive selection…
A passionate, personal account of the battle to feed and nourish family and friends.The continuing story of the rise and fall of good food finds us at the end of a decade of exceptional growth and opportunity, yet once again in crisis. Our food culture has taken a turn for the worse. Recession has slowed the good food revolution as shoppers cut back on quality ingredients and head for the budget l…
TEXT ONLY EBYour best friend in the kitchen and bestselling author, Rachel Allen, offers a collection of delicious and easy cakes and bakes, tarts and pies, quiches and casseroles.What could be better than the smell of freshly baked bread or the joy of eating warm cookies straight from the oven? Do you pine for the pleasures of gingerbread houses and holiday delights or the warming goodness of hom…
Bestselling TV cook Rachel Allen brings her down-to-earth style and easy-to-follow recipes to entertaining in this, her ‘Entertaining At Home’ cookbook.Even the most confident of cooks can find preparing food for friends and family nerve wracking. However, in this beautiful, fully illustrated cookbook, Rachel shows you how easy entertaining can be, and with her doable, delicious recipes there's no…
In his Channel 4 series TV chef Gordon Ramsay embarks on a culinary journey around India, discovering the breadth and depth of cooking of the country. His cookbook is packed with the best recipes from his travels, showing you how to cook authentic dishes that are bursting with flavour.Three-star chef Gordon Ramsay's favourite food is one that he shares with a lot of Britain – curry. But, until now…
Fresh, young and full of enthusiasm Donal Skehan is a real cooking talent. His passion for simple delicious and healthy home cooking will inspire novices and more experienced cooks alike to get in the kitchen.Since his childhood, brought up in a little fishing village outside Dublin, food and cooking have been a major part of Donal's life. Growing up and experimenting with different flavours and c…
An offering from critically acclaimed Irish celebrity chef, Kevin Dundon. ‘Recipes That Work’ is a robust, confident collection of delicious, classic recipes that does exactly what it says on the tin.A firm believer that great tasting, seasonal food shouldn't be reserved for the restaurant, Kevin specialises in taking his vast knowledge and years of experience as head chef, and creating delicious,…
Baking, broken hearts and beach weddings…it’s all happening in the gorgeous little seaside town of Berecombe this year!Millie Vanilla’s Cupcake Café is struggling as a multi-national chain of cafés moves in on its territory. Despite baking up a storm in a bid to save it, Millie’s distracted by falling head over heels for the gorgeous, mysterious Jed.As the seasons change in Berecombe, the loveable…
Кухня – место, где собирается семья, где мы пьем горячий чай и ведем задушевные беседы с подругами, где мы чувствуем себя в своей стихии… Каким бы ни был твой день, вечером ты приходишь туда – в «царство» кастрюлек и поварешек, и начинается сеанс магии. Ты колдуешь над соусами и ворожишь над пирогами, фантазируешь с салатами и экспериментируешь с фруктами, а самое главное – получаешь от всего этог…
Вильям Похлебкин – уникальный писатель, энциклопедист, мастер любого дела, которое он исследовал с любовью, на протяжении всей жизни, с вдохновением и пристрастием. На основе его знаменитых «Национальные кухни наших народов» и «Моя кухня» мы предлагаем вам серию тематических книг, среди которых и эта – «Выпечка, мучные и кондитерские изделия». В ней, как всегда во всех книгах Вильяма Похлебкина, р…
В. В. Похлебкин – уникальный писатель, энциклопедист, мастер любого дела, которое он исследовал с любовью, на протяжении всей жизни, с вдохновением, не оставив ни одного неизведанного уголка. Оказалось, что собрать воедино важные его кулинарные произведения – трудно, но возможно. Результат у вас в руках. Здесь все – от «Занимательной кулинарии» до «Кулинарного словаря». Теория кулинарии, практика,…